AUSTRALIA

Efter 15 fina dagar pa Bali ger vi oss nu av mot nya aventyr. Sydney om 6 timmar, galet.
Det innebar battre uppdatering och mycket bilder.


+

Framme pa Gilli efter en 13-timmars resa som var helt galen.


Fredag.



Det ar konstigt att vi inte har brannt oss, sa Johanna tidigare idag och jag holl med. Nagon timma senare hade hon ett vitt linne inprantat i sitt skinn. Och jag en vaska pa axeln. Bra jobbat! Idag har det namligen varit rekordvarmt, och vi gav upp var langa promenad nar vi var halvvags. Att vara omringar av gigantiska vagor kandes battre.

Nu sjunger en balines Fix you for oss, och strax ska vi sova.

no blister in the sun

Bali ar fint. Vi har akt moped, traffat fina manniskor, besokt sma byar med otaliga tempel, gjort studiebesok pa en skola, sett kaffefalt, risfalt, en fantastisk vulkan, badat och fatt svarta pasar (svart pase = bra pa att pruta, svartvit = okej, vit = dalig, bla = usel.) Imorgon ska vi vandra tva mil och sedan ska vi fara till en o dar det inte finns nagra motorfordon.
Bilder kommer inom en snar framtid.

Livet på Bali är whop whop


Finally

Framme. Varmt. En billig bungalow och fint sallskap. Tropiskt regn och ett hav med gigantiska vagor. Hur skont som helst.

Att ladda inför resan 5

Vänner och ovänner. Vi kommer inom en snar framtid att lämna snön och Sverige.

Att ladda inför resan 4




Dansskor!
På lördag blir det sista lördagen som det dansas hemma i Skövde. I varje fall för i år. För sedan packas skorna och danshumöret ned i en väska som jag ännu inte har införskaffat. När det packas upp befinner vi oss på en varm plats och har sand mellan våra tår.

/Caroline


Att ladda inför resan 3

pimp myspace

Att ladda inför resan 2

En fenomenal spellista, att resa till, från början till slut.


RSS 2.0